• +47 477 466 00
 • kontakt@pelvik.no

PERGOLA STRETCH

PERGOLA STRETCH

Virkelig enorm og med imponerende muligheter

Den nye markilux pergola stretch åpner for helt nye muligheter når det gjelder sol- og våtværsbeskyttelse, og derfor også for friluftsliv. Dekselet er perfekt integrert i det minimalistiske forteltesystemet med høy verdi. Den rytmiske, plassbesparende teknologien for dekkfolding gjør det mulig å skygge store områder og skaper en spesiell og imponerende atmosfære. Tilpasningsalternativer for manifold betyr at markilux pergola-strekningen alltid vil fange øyet og de viser at den er godt forberedt på en behagelig og avslappet sesong– al fresco.

Attraktiv beskyttelse majestetisk full av frisk luft Pergola stretch står for tilstedeværelse: et enda større område skyggelagt effektivt og beskyttet mot både vind og vær. Spesielt for gastronomigrenen, tilbyr det en rekke muligheter for å oppfylle skytshelgenens forkjærlighet for å oppleve uteservering. Bruk de mange alternativene til å reagere raskt på værforholdene og skape en fristende atmosfære for dine kunder: uanstrengt, praktisk og visuelt er det også et skikkelig "blikkfang" i retning av: "Flotte utsikter - så langt øyet kan se".

Toppmoderne - i komfort, lys og farger Markilux pergola stretch kan tilpasses med atmosfæreskapende belysning, varmeovner og et bredt utvalg av stoffmønstre, og gjøres mer komfortabel på mange måter. Den perfekte atmosfæren der du kan tilbringe koselige timer sammen eller med familie, venner eller gjester. Og det gir alltid en flott forestilling, uansett.

Vertikal kassett rullegardiner gir beskyttelse mot vind og lavtliggende sol, eventuelt utstyrt med et panoramavindu

Et varmeapparat montert på en tverrbjelke

LED-belysning i dekselstøtteprofilene og i tverrbjelken

Format som sidebeskyttelse mot vind og personvern

En integrert takrenne sikrer pålitelig vannevakuering

Trygt og sikkert Takket være det robuste systemdekselet, harmonisk integrert i markisrammen, er dekselet beskyttet mot dårlig vær og tilsmussing når den er trukket tilbake.

 • Maksimale dimensjoner 7 × 7 m
 • Vannavløp garantert - selv med en minimumshøyde på 5 °
 • Markisdeksel laget av UV-bestandig, vanntett og meget flammehemmende PVC-belagt presenningsmateriale eller markilux perla FR
 • Systemdeksel beskytter det tilbaketrukne markisdekslet
 • Sømløs armatur takket være veggforseglingsprofilen
 • Horisontalt justerte dekselstøtteprofiler gir spesielt høy arealstabilitet
 • Markisesystem med stort område - opptil 25 × 7 m på 5 felt: allsidig sol-, vind- og våtværsbeskyttelse
 • Personlig skreddersydd prosjektrådgivning for gastronomigrenen og andre kommersielle virksomheter av markilux team: prosjekt
 • De forhåndsmonterte styresporene, belysningen og varmeovnene sørger for sikker og enkel installasjon
 • Et stort utvalg av belysnings- og oppvarmingsalternativer samt vindbeskyttelse og personvernskjermer på siden

 

2021: German Design Award Spesiell Omtale

Den tyske designprisen har blitt delt ut siden 2012 av det tyske designrådet i Frankfurt am Main. Det er en av de mest anerkjente designkonkurransene over hele verden. Denne prisen ble grunnlagt på initiativ fra den tyske forbundsdagen i 1953 og er ment for å hedre tysk design og dermed presentere sin merverdi for selskaper.