• +47 477 466 00
  • kontakt@pelvik.no

MX-8800 PERGOLA

MX-8800 PERGOLA

 MX-8800 Pergola for utvendige applikasjoner

Både iF product design award 2013 og German Design Award 2014 spesielle omtale er en hyggelig forsikring for MX-8800s enestående design. Enda bedre: dens helt strålende ytelse. Områder på opptil 36 kvadratmeter kan skygges med en enkel enhet. Og to uavhengige spesialgassdempere gir permanent høy dekkstramhet.

Teknologi

Valgfritt tracfix-system for sikker lateral stofføring - uten spalte mellom deksel og føringsspor (maksimal størrelse på enkelt deksel: 30 kvadratmeter). Rund kassett, kantete styrespor - for å matche moderne vinterhage design.

Atmosfære

Intelligent tilbehør gir perfekt bekvemmelighet: Lys- og vindsensor. Motordrift og fjernkontroller.

Dimensjoner

Maks bredde: 700 cm med en maksimal projeksjon på 450 cm

 

Maks bredde: 500 cm med en maksimal projeksjon på 700 cm

Stoffer

Alle design av den nåværende markliux-samlingen som presenterer sunvas snc | sunsilk snc | visutex er tilgjenglige - avhengig av størrelse - sunvas transolair. Uten tracfix: perfotex med solreflekterende aluminiumsbelegg.

Operasjon

Kablet elektrisk motor. Silentec-teknologi på forespørsel. Valgfritt: radiostyrt motor og markilux fjernkontroll. Bruk av flere enheter kan kreve flere uavhengige radiostyrte motorer.

MX 8800 tracfix

Maks bredde: 600 cm med en maksimal projeksjon på 450 cm

 

Maks bredde: 500 cm med en maksimal projeksjon på 600 cm

Hva er tracfix?

En av de mange sofistikerte funksjonene markilux tilbyr: sideveis føring uten mellomrom mellom markise deksel og styrespor. For et vakrere samlet utseende og bedre vindstabilitet.

Tildelte priser for MX-8800/8850

2014: German Design Award - Spesiell omtale. Den tyske designprisen har blitt delt ut siden 2012 av det tyske designrådet i Frankfurt am Main. Det er en av de mest anerkjente designkonkurransene over hele verden. Denne prisen ble grunnlagt på initiativ fra den tyske forbundsdagen i 1953 og er ment for å hedre tysk design og dermed presentere sin merverdi for selskaper.

2012: iF Design Award - IF produktdesignpris er en av de mest prestisjefylte designprisene verden over. Det blir konferert i Hannover og Shanghai (iF Kina). En internasjonal jury av eksperter gir en profesjonell vurdering av designkvaliteten til produktene. IF produktdesignpris deles ut årlig til produkter som kombinerer funksjonalitet, komfort og estetikk på en spesiell måte og oppfyller kravene til innovasjon.