• +47 477 466 00
  • kontakt@pelvik.no

SIDEMARKISER

SIDEMARKISER

MX Format Markise

Det er utallige attraktive sider ved livet. Og nå har terrassen din også de. Modulær vindbeskyttelse og ekstra privatliv i form av tekstil.

MX Format Lift

Vertikalt justerbar vind- og personvernskjerm for uteplasser og åpne områder. Enten det gir privatliv eller vindbeskyttelse - er det en ganske god investering.

MX Format Slide

Easy-to-move sideskjermer for balkonger og terrasser. Aluminiumsrammer utstyrt med et deksel er anordnet på opptil tre spor i rustfritt stål og gir opptil seks meter lateral beskyttelse mot uønsket blikk og vind. Når balkonger ligger rett ved siden av hverandre, lengter du ofte etter en skillevegg om sommeren, slik at du kan nyte litt privatliv.

MX-790 Markise/Levegg

Det er få sitteplasser utendørs som er beskyttet på alle sider mot lavtliggende sol og nysgjerrige øyne. Derfor gjør markilux sideskjerm livet ditt på balkongen eller terrassen mer behagelig og fristende. Den robuste og kompakte kassetten kan monteres enkelt og kan utvides med én bevegelse. Markilux 790 er alltid ved din side når du trenger det og når du har lyst til å utnytte fordelene.