• +47 477 466 00
  • kontakt@pelvik.no

MARKISER

MARKISER

MX-3 MARKISE

Markisen med både elegant design og rene linjer

Formfull design, rene linjer og et fascinerende fargespekter – dette er de viktigste egenskapene til den nye MX-3. Fargevalget på det allsidige stilpanelet tilbyr et unikt tilpasningsalternativ og får hjertene til terrasse- og balkongeiere til å slå raskere. Når lukket, gir markisen et godt inntrykk med sitt harmoniske utseende, og når den åpnes avslører den sin tekniske overlegenhet. Den innovative markisen MX-3 gir et utmerket langtidsinntrykk med sine meget attraktive forhold til pris og ytelse.

MX-6000 MARKISE

Et markise design med mange ansikter – hver vakrere enn den neste

Lag din egen personlige og unike modell fra et bredt utvalg av markise ramme farger, dekorative elementer og tilgjengelig tilbehør. Med sine bemerkelsesverdige dimensjoner og tekniske verdier gjør MX-6000 et varig inntrykk. Den har også en imponerende fasong.

 

 

MX-1600 MARKISE

Perfekt funksjonalitet møter prisvinnende design

Denne markisen ble tildelt IF produktdesignpris for sin harmoniske, halvsirkulære design. Som en halv-kassett markise er MX-1600 åpen mot bunnen og ser fremdeles unik ut når den er helt utvidet. Toppdekselprofilen tilpasser seg vinkelen til markisens stigning og lukkes fullstendig inntil frontprofilen når den er trukket tilbake, noe som beskytter dekselet trygt mot regn.

MX-3300 MARKISE

Høy innvirkning. LIte vedlikehold

Kan en markise flettes visuelt inn i arkitekturen til et hus? MX-3300 beviser at det kan. Avhengig av den strukturelle situasjonen forsvinner denne designer markisen med sin glatte frontprofil helt inn i en vegg eller nøyaktig i en utsparing. Når den utvides, har den dimensjoner på opptil 7 x 4 meter. Du kan skygge enda større områder ved å koble opptil tre enkelt markiser sammen. Oppdag hvor praktisk MX- 3300 kan være, og gjør denne markisen til en stor hit hjemme hos deg.

MX-730/830 MARKISE

Stor solbeskyttelse og god sikt «drop arms» er utstyrt med optimaliserte gassdempere i rustfritt stål som gir utmerket dekselspenning. Justerbar ned til maksimalt 140 °. Frontprofil med fjærbelastet lukkemekanisme.