• +47 477 466 00
  • kontakt@pelvik.no

MARKISE TILBEHØR

MARKISE TILBEHØR

Lys

LED Line i foldearmene

Dette nye belysningsalternativet integrert i foldearmene på markisen lar deg forlenge denne spesielle belysningsatmosfæren så lenge du ønsker.

LED ambient belysning

  Et imponerende blikkfang i kveldstimene. Den opplyste frontprofilen er tilgjengelig i fem kontrasterende farger og kan dempes

LED Line in the front profile

Gir jevn belysning og en hyggelig atmosfære etter solnedgang.

LED Spotline

Gjør natt til dag. Den elegante lysstangen i et pulverlakkert aluminiumshus som kan monteres nesten hvor som helst. LED-spotlights kan vippes og svinges. Finnes i to størrelser: 180 cm med 3 spotlights og 300 cm med 5 spotlights.

LED spotlights

En strålende lyseffekt forvandler rommet under forteltet til en oase av velvære om kvelden.

Varme

Infrarød varmeapparat

Kjenn varmen på et øyeblikk og nyt kvelden ute enda lenger. I et beskyttet hus. Energieffektiv og med lang levetid. 2500 Watt, kan dimmes i tre trinn.

Frittstående infrarød

Det nye frittstående, 1400 Watt markilux varmeapparatet gir optimal varme med behagelig infrarød varme - for en koselig utendørs levende opplevelse.

Motor og fjernkontroll 

Fjernkontroll

Fjernkontroll og motordrift for komfortabel og enkel håndtering.

Somfy®

Med SOMFY® Terrace kan du kontrollere  markisen din og også andre produkter på og rundt terrassen din uten problemer ved hjelp av smarttelefonen eller nettbrettet. Lag din egen personlige terrasseatmosfære med lyseffekter, musikk og en åpen markise.

Silentec

Den sofistikerte silentec-teknologien minimerer den mekaniske støyen som genereres av motoren under utvidelse og tilbaketrekking av automatisk kontrollerte markiser.

Markise Sensorer

Regn sensor

Omtrent 700 liter regn faller i gjennomsnitt per kvadratmeter hvert år. Det er mye for selv den beste markisen å takle. Hjelp markisen din ved å montere den med en regnsensor som sørger for at den trekker seg automatisk når det begynner å regne.

Lys og vind sensor

Avhengig av den aktuelle værsituasjonen vil dette intelligente kontrollsystemet utvide og trekke inn forteltet automatisk.

Lys sensor dag/natt

Intelligent kontroll avmarkisen din, avhengig av sollysets intensitet. Uavhengig av strømnettet takket være solcelleteknologi.

Virabox

Intelligent, følsom og uavhengig av strømnettet. Vibrabox er en treghetssensor, og avhengig av vindbelastning trekkes en markise drevet av en radiostyrt motor automatisk for å beskytte den.